Privatlivspolitik
Til kunstportalen KunstOnline.dkKunstOnline.dk - find kunstmuseer mm.KunstOnline.dk - find gallerier

Kunstforeninger i Danmark

Danske kunstmuseer & kunsthaller
Danske gallerier
Danske kunstnersammenslutninger
Danske kunstforeninger
Ordbog

REGISTER OVER KUNSTFORENINGER I DANMARK 2018-19

© KunstOnline.dk

ISBN 978-87-994068-8-3: kr. 250,00 inkl. moms

Nyeste katalog med adresser til danske kunstforeninger kan bestilles ved at sende en email til info@kunstonline.dk og meddele emailadressen, hvortil KunstOnline.dk skal sende kataloget. Kataloget sendes som en PDF-fil. Prisen er 250 DKK inklusive moms. Betalingen skal ske via Netbankoverførsel eller MobilePay

KunstOnline.dk udgiver én gang årligt, omkring 1. juli, et katalog, som indeholder oplysninger om kunstforeninger i Danmark. Foreningerne er sorteret efter postnummer, så man let kan finde foreninger i et bestemt område i Danmark. Sidst i kataloget findes adresser på diverse udstillingssteder.

Informationerne er til brug for dansk kunstliv: kunstnere, designere, gallerier, forlag, museer, foreninger, værksteder, foredragsholdere m.fl.

Kunstforeningerne har ikke mulighed for at svare på alle henvendelser. Vi anbefaler kun at sende personlige henvendelser og ikke standardmails sendt ud i flæng. Du skal være opmærksom på, at det er ulovligt at sende nyhedsbreve og invitationer pr. email uden modtagerens accept. Denne ulovlige og irriterende praksis bliver ikke belønnet af kunstforeningerne.

Copyright: Du må udskrive ét eksemplar på papir, og du må benytte PDF-filen på én PC, så meget du har lyst. Ved hjælp af din PDF-læser kan du fx søge efter ting i kataloget. Det er ikke tilladt at videregive eller videresælge kataloget.

Kataloget bliver opdateret hvert år i juni måned, der foretages desuden løbende mindre opdateringer i den mellemliggende tid. Vi anbefaler kun at benytte det nyeste katalog, da ældre udgaver hurtigt bliver forældet.

Der tages forbehold for ændringer, som vi ikke er blevet orienteret om.

KunstOnline.dk
Tokkerodvej 56A
5462 Morud
Tlf: 30 72 00 90
Mail: info@kunstonline.dk
www.kunstonline.dk
CVR-nummer 25 93 68 09
Nordea 2376 – 5905609868